Diversified Forum
Sign up Calendar Latest Topics Chat
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Happo

Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #1 
Hi, House 8 at my farm is farthest away from my communicator and Rotemnet often give me "Error while receiving main screen for house 8" and "fail to receive table so and so due to communication error".

Could this be due to signal lost thru communication wire or communication card issue? from house 8 to my communicator is about 800-1000 ft or so. 
I haven't try lower the baud rate to see if it would help. Communication wire between houses is 18 gauge and in a daisy chain configuration. 

Do you guys have any recommendation to reduce signal lost? 
0
Randy Davis

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 26
Reply with quote  #2 
Take the comm card out of house 7 and swap with house 8. Turn the rotem off when you swap them out. Let me know what happens.
0
Donnie Wright

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 23
Reply with quote  #3 
Where is the Communicator located on the farm? do you get any errors from any other house? You can try to change the baud rate  
0
Happo

Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #4 
Thanks for fast respond, ordered a new Comm card for backup. Will arrive in two days, will swap out then and let you know.
0
Happo

Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #5 
Communication error resolved with new communication card.

Thanks for the help 
0
RotemTech

Moderator
Registered:
Posts: 168
Reply with quote  #6 
Good to hear
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.